SSD extern Crucial X6, 2TB, 2.5", USB 3.0, Negru

Crucial
549 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

SSD extern Crucial X6, 2TB, 2.5", USB 3.0, Negru 

 

Crucial X6 SSD portabil

Cat de mult puteti transporta intre varfurile degetelor? Cu Crucial® X6 Portable SSD, raspunsul este: Foarte mult! Fie ca descarcati videoclipuri pentru calatorii offline, organizati fotografii de familie, colaborati cu colegii de clasa sau plecati intr-o aventura mareata, Crucial X6 este accesibil si gata sa va insoteasca oriunde.

img.png (1024×1021)
  

SSD-ul care va duce acolo unde HDD nu poate ajunge.

Cu viteze de pana la 5,6 ori mai rapide decat cele mai multe HDD-uri traditionale, Crucial X6 va permite sa incarcati si sa transferati rapid fisiere si sa va intoarceti la treburile zilnice. Spuneti adio pentru totdeauna hard disk-urilor lente si fragile si timpilor lungi de incarcare.

img.jpg (1024×684)
  

Unitate mica. Capacitate uriasa.

Cu o capacitate de pana la 4 TB, luati viata digitala cu dumneavoastra. Biblioteci foto, fisiere, jocuri si colectii de filme masive pot incapea acum in buzunar. La mai putin de 40 de grame, Crucial X6 cantareste mai putin decat cheile de la masina.

img.jpg (1024×684)
  

Gata pentru orice.

SSD-ul portabil X6 este dispozitivul de stocare care functioneaza cu aproape orice*: PC, Mac, PS4™, Xbox One, dispozitive Android si multe altele6. Pregatit pentru USB-C imediat ce este scos din cutie.

(*Adaptor USB-A disponibil separat.)

img.jpg (1024×684)
  

Fiabilitatea si durabilitatea sunt esentiale.

Crucial X6 a fost testat pentru a rezista la o cadere de 1,5 metri si este rezistent la socuri, vibratii si temperaturi extreme - protejand fisierele dvs. importante oriunde ati merge.

img.jpg (1024×684)

 

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici