Solid State Drive (SSD) Samsung 990 PRO 2TB Heatsink, PCIe Gen 4.0 x4, NVMe, M.2.

Samsung
1,199 RON 999 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

Solid State Drive (SSD) Samsung 990 PRO 2TB Heatsink, PCIe Gen 4.0 x4, NVMe, M.2. 
 

Atingeti performanta maxima a PCIe® 4.0. Experimentati o viteza de durata mai mare, care distruge adversarii. Controlul inteligent al incalzirii controlerului intern ofera o eficienta energetica suprema, mentinand in acelasi timp o viteza si o performanta feroce, pentru a va mentine mereu in varful jocului.

 

 

Viteza PCIe 4.0 maximizata

Crestere uriasa a vitezei. Viteze de citire/scriere aleatoare cu 40% si 55% mai rapide decat cele ale lui 980 PRO - pana la 1.400K/1.550K IOPS, in timp ce vitezele de citire/scriere secventiala de pana la 7.450/6.900 MB/s ating aproape performanta maxima a PCIe® 4.0. Zburati sus in jocuri, editare video si 3D, analiza de date si multe altele.

 

 

Eficienta energetica revolutionara

Performanta mai eficienta din punct de vedere energetic. O performanta mai mare consuma, de obicei, mai multa energie. 990 PRO consuma mai putina energie, cu o performanta per watt imbunatatita cu pana la 50% fata de 980 PRO. Acest design cu consum redus de energie face posibila performanta maxima PCIe® 4.0 cu o eficienta energetica optima.

 

 

Creatorul de campioni

Cea mai buna experienta de joc. O imbunatatire cu peste 55% a performantelor aleatorii permite incarcari mai rapide pentru un realism de ultima generatie in jocurile de pe PS5 si PC DirectStorage. Designul futurist al radiatorului adauga stil la controlul caldurii, acum cu lumini RGB.

 

 

 

Solutie termica inteligenta

Scurgeti caldura. Radiatorul subtire disipeaza caldura pentru a preveni scaderea performantelor din cauza supraincalzirii. Obtineti un control stabil al caldurii si un zgomot minim al ventilatorului pentru jocuri cu grafica intensa. Corpul subtire este compatibil cu PlayStation® 5, desktop-uri si laptop-uri care respecta standardul PCI-SIG® D8.

  

Software Samsung Magician

Eliberati intreaga putere a 990 PRO. Suita de instrumente de optimizare usor de utilizat a software-ului Samsung Magician va ofera intotdeauna cea mai buna performanta a SSD-ului. Protejati datele, obtineti actualizari, monitorizati starea de sanatate a unitatii si configurati combinatii de culori ale LED-urilor. Trusa dvs. personala de instrumente SSD.

 

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici