Soundbar BOSE 600, Bluetooth, Wi-Fi, Dolby Atmos, negru

Bose
2,599 RON 2,399 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

Descriere

Imersiune completa.

Pentru tot ceea ce joci.

Cand filmele, televizorul si muzica sunt pasiunea ta - nu vrei doar sa te uiti. De aceea, exista Smart Soundbar 600 cu Dolby Atmos si tehnologii brevetate pentru o experienta sonora captivanta pentru tot ceea ce va ofera divertismentul.

Inconjurati-va de sunet ...

Dolby Atmos, tehnologia exclusiva TrueSpace™ si transductoarele cu tragere in sus ofera un sunet socant de captivant pentru o bara de sunet de aceasta dimensiune.

... chiar si de sus

Bara de sunet separa instrumentele, dialogul si efectele si le plaseaza in intreaga camera. Departe in stanga, in dreapta si chiar deasupra capului.

Tehnologie mare pentru un soundbar mic

Nu ar fi o bara de sunet inteligenta de la Bose daca nu ar fi plina de tehnologie.

Dolby Atmos

Este o schimbare in ceea ce priveste aducerea unei imersiuni de tip teatral in camera de zi. Dar, desi biblioteca este in crestere, majoritatea continutului nu este codificat Atmos. Pentru o imersiune completa, tot timpul, exista TrueSpace.

Bose TrueSpace

Analizeaza in mod inteligent ceea ce vizionati si amesteca in mod inteligent alte semnale decat Atmos pentru a crea o experienta multicanal. Astfel, chiar si continutul 5.1 si stereo primeste un strat suplimentar de imersiune si efecte realiste de inaltime.

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici