Drona DJI Mini 2 Fly More Combo

DJi
2,599 RON
Disponibil: La comanda in 1-2 zile
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

DESCRIERE PRODUS

Make Your Moments Fly
Mini 2 este o drona compacta si puternica, ideala pentru incepatori. Performanta impresionanta, calitatea uimitoare a imaginii si videoclipurile creative sunt doar la cateva atingeri distanta. Exploreaza o noua perspectiva si captureaza momentele importante pentru tine si cei dragi.
Mini 2 aduce o noua perspectiva si transforma toate calatoriile in aventuri pe cinste

Design Compact & Zbor Liber
Cat de usoara este drona DJI Mini 2 ? Cu mai putin de 249g se potriveste in palma mainii tale. Compact si convenabil, Mini 2 este partenerul ideal de calatorie, transformand modul in care va capturati amintirile preferate.


Mica, dar Puternica
Datorita functiilor intuitive si avansate intr-un cadru portabil, Mini 2 ofera libertate completa oriunde si oricum doriti sa fiti creativ. Indiferent ca fotografiati pe o plaja pustie sau surprindeti detaliile unei reuniuni de familie distractive, Mini 2 se poate descurca cu toate acestea.

Performanta Inalta
Chiar daca este de dimensiuni mici, Mini 2 are autonomie de 31 de minute, ceea ce va pune la dispozitie destul timp pentru a compune un videoclip superb.
Mini 2 este rezistenta la vant (8.5 – 10.5m/s) si se poate ridica pana o altitudine de 4.000m (deasupra nivelului marii) astfel ca videoclipurile tale vor fi stabile chiar si cand zbori pe o coasta cu vant slab sau deasupra unei paduri alpine.
Transmisie Video OcuSync 2.0

Exploreaza fara limite
Mini 2 suporta transmisia videoclipului HD pana la 10km distanta (6km pentru retelele din Europa) si are capabilitati de interferenta excelente, oferind abilitatea de a zbura cat mai departe si de a vedea cat mai clar.

Stabilizare: DA
Rezolu?ia video: 4096 x 2160 (4K)
Rezolu?ie: 12 Mpx
Timpul maxim de zbor: 31 min
Altitudinea maxim? de zbor: 4000 m
Viteza maxim?: 16 m/s
Acoperire maxim?: 10000 m
Greutate (kg): 249 g
Culoare: Gri
Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici