Termeni si conditii

SITE UL www.mobile-zone.ro este cu titlu de prezentare. Produsele expuse pe acest site se pot aduce la comanda in 1-3 zile lucratoare. Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. Mobile-Zone isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi gasita accesand pagina "Termeni si Conditii".

1. Dreptul de autor

intregul continut al site-ului Mobile-Zone - imagini, video, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date - este proprietatea Mobile-Zone si a furnizorilor sai si este aparat de Legea Dreptului de Autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris al Mobile-Zone a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.

Sigla Mobile-Zone este marca inregistrata de SC ADSIL MOBILE SRL Cui 27379187 J22/1229/2010 si beneficiaza de protectia legislatiei in vigoare.

2. Accesul la informatiile de pe site

Mobile-Zone garanteaza tuturor utilizatorilor acces limitat, in interes personal, pe site-ul Mobile-Zone.ro si nu le confera drepturile de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei Mobile-Zone fara acordul prealabil scris al acesteia.

Orice incercare de a accesa datele personale ale altui utilizator, de a modifica continutul site-ului sau de a afecta performantele serverului pe care ruleaza site-ul Mobile-Zone, va fi considerata o tentativa de fraudare a site-ului si va pune in miscare cercetarea penala impotriva aceluia sau acelora care au initiat aceasta actiune.

3. Limitarea raspunderii pentru produse si servicii

Produsele si serviciile sunt oferite in forma in care vin de la producator si, de asemenea, in limita stocului disponibil. Mobile-Zone nu ofera nici o garantie in mod expres sau implicit, in ceea ce priveste inclusiv, dar fara limitare la functionarea acestui site, informatia, continutul, materialele sau produsele de pe site, precum si potrivirea lor unui anumit scop. Utilizatorii sunt de acord in mod expres ca folosirea acestui site si cumpararea produselor sau a serviciilor se face pe propriul risc.

Imaginile publicate pe site au titlu de prezentare, iar produsele livrate pot diferi uneori de imaginile prezentate in orice mod (culoare, accesorii, aspect, etc.). Mobile-Zone si furnizorii sai isi rezerva dreptul sa modifice specificatiile tehnice ale produselor fara o notificare prealabila. Mobile-Zone nu isi asuma responsabilitatea pentru descrierile produselor prezentate in site-ul Mobile-Zone, acestea fiind identice cu cele puse la dispozitia noastra de catre reprezentantii fiecarei marci.

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie original emis de Mobile-Zone prin calitatea sa de intermediator direct intre persoanele / firmele care vand produsele si cele care le cumpara. Valoarea maxima a daunelor ce pot fi platite de Mobile-Zone oricarui client in cazul nelivrarii sau a livrarii necorespunzatoare este valoarea sumei incasate de Mobile-Zone de la acest client.

Toate promotiile afisate si descrise pe site sunt valabile numai in conditiile descrise odata cu anuntarea promotiei si in limita stocurilor disponibile. Majoritatea produselor se aduc la comanda in 1-3 zile lucratoare.

4. Limitarea raspunderii pentru preturi

Toate preturile afisate pe site-ul www.mobile-zone.ro sunt finale si contin TVA nedeductibil. Mobile-Zone isi rezerva dreptul de a modifica pretul pentru produsele aduse la comanda in functie de modificarile aparute la furnizori. Clientul are dreptul de a anula comanda daca pretul afisat pe site difera fata de pretul confirmat de furnizori.

5. Limitarea raspunderii pentru livrare

Comenzile se pot plasa atat pe site cat si la telefon. Livrarea produselor are o arie de extindere nationala si, astfel, se va face oriunde in Romania. Mobile-Zone isi rezerva dreptul sa efectueze confirmarea comenzilor inainte de onorarea lor prin email (de catre client) sau prin confirmare telefonica.

Costurile de transport vor fi suportate in totalitate de catre client, cu exceptia cazurilor in care pe site sunt afisate promotii prin care se anunta transport gratuit. Transportul in tara se efectueaza cu Fancourier si are un cost de 28 de lei.

Mobile-Zone isi rezerva dreptul sa intarzie sau sa anuleze livrari ale produselor comandate daca acestea nu pot fi onorate din motive independente de Mobile-Zone care includ: incendii, explozii, inundatii, epidemii, greve, actiuni guvernamentale, razboaie, acte de terorism, proteste, rascoale, tulburari civile sau alte impedimente de forta majora, conform uzantelor legii din Romania. inainte de fiecare livrare clientul va fi contactat de catre curier. in cazul in care clientul nu este gasit la adresa mentionata, in intervalul orar stabilit de comun acord, curierul va reveni inca o data dupa ce va restabili contactul cu clientul, moment in care, daca coletul nu va fi ridicat, comanda va fi anulata si produsul returnat la sediul Mobile-Zone, clientul urmand sa suporte costurile unei noi livrari, indiferent de valoarea produselor comandate.

6. Limitarea raspunderii pentru plata

Plata produselor comandate se poate efectua in avans, prin mijloace bancare sau ramburs la livrarea produselor. Mobile-Zone isi rezerva dreptul ca in anumite cazuri sa solicite un avans inainte de expedierea produselor. Plata in avans se poate realiza prin ordin de plata sau transfer bancar. Dovada platii trebuie trimisa catre Mobile-Zone la adresa de e-mail office@mobile-zone.ro. Livrarea va fi efectuata numai dupa intrarea banilor in contul Mobile-Zone.

7. Limitarea raspunderii pentru garantia produselor

Produsele cumparate prin intermediul acestui site beneficiaza de garantia Mobile-Zone emisa prin calitatea sa de intermediar direct, cu respectarea prevederilor legale in vigoare. Astfel, fiecare produs va fi insotit de certificatul de garantie. 


8. Limitarea responsabilitatii pentru comentariile utilizatorilor

Utilizatorii care viziteaza site-ul Mobile-Zone pot face comentarii la adresa acestuia si a produselor pe care la ofera, care pot fi publicate pe site dupa o aprobare prealabila. Mobile-Zone isi rezerva dreptul de a nu publica pe site comentarii cu continut ilegal, obscen, amenintator, defaimator, care tulbura in vreun fel viata privata a altor persoane, incalca drepturile de proprietate intelectuala, contin virusi, texte vizand diverse campanii de promovare, scrisori in lant, mail-uri in masa sau orice alta forma de spam.

Mobile-Zone nu va purta responsabilitatea si nici nu va putea fi obligata sa plateasca nici un fel de despagubiri pentru orice forma de dauna produsa prin astfel de comentarii sau comunicari. in cazul trimiterii unor materiale/documente, altele decat cele legate de procesul de cumpare/vanzare a unor produse, se considera ca utilizatorul confera societatii Mobile-Zone si afiliatilor/asociatilor acesteia dreptul neexclusiv, nelimitat, gratuit, irevocabil si retransmisibil de a le folosi, reproduce, modifica, adapta, publica, traduce, precum si dreptul de a o distribui oriunde in lume, prin orice mijloc.

Utilizatorul garanteaza ca are toate drepturile asupra continutului pe care il transmite pentru a fi publicat pe site, prin orice modalitate, astfel incat, prin folosirea acestui continut, sa nu cauzeze prejudicii nici unei persoane. Mobile-Zone nu isi asuma nici o responsabilitate privind posibilele daune provocate de folosirea continutului acestor comentarii de catre utilizatorii site-ului, ele fiind oferite sub aceeasi limitare a responsabilitatii ca si restul continutului de pe site.

9. Limitarea responsabilitatii pentru linkuri catre alte site-uri, server, browser

Site-ul Mobile-Zone este gazduit de serverele unei terte firme. Societatea Mobile-Zone nu va putea fi facuta responsabila pentru eventualele erori aparute pe site indiferent de motivele aparitiei lor, acestea incluzand modificari ale site-ului, setari, sau actualizari. Mobile-Zone nu va putea fi facuta raspunzatoare pentru erorile aparute datorita folosirii anumitor browsere pentru vizitarea site-ului Mobile-Zone.

Mobile-Zone nu raspunde de continutul, calitatea sau natura site-urilor care pot fi accesate prin legaturi de pe site-ul Mobile-Zone. Pentru respectivele site-uri, raspunderea integrala o poarta proprietarii site-urilor in cauza.

10. Litigii si dispoziti finale

Orice alta problema cauzata de produsele si serviciile prezentate pe Mobile-Zone sau de informatiile prezentate pe acest site si care nu este deja tratata de nici un articol din prezentul document, se va solutiona pe cale amiabila in termen de 30 de zile lucratoare de la data sesizarii in scris a problemelor de catre utilizator. in cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor romanesti de judecata, partile alegand competenta instantelor de pe raza judetului Maramures. Clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri odata ce isi exprima acordul fata de acest Contract cu Clientii.

Pentru relatii suplimentare va invitam sa ne contactati folosind formularul nostru online sau prin email la adresa office@mobile-zone.ro. in cazul oricaror sugestii sau reclamatii puteti folosi emailul online destinat acestui scop.

Statistici