DJI Mini 3 PRO Drona 4K Telecomanda RC-N1 (CP.MA.00000488.01)

DJi
4,299 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 
DJI Mini 3 Pro are un design pliabil si compact, cantarind mai putin de 249 g. Aeronava are o viteza maxima de zbor de 57,6 km/h, o durata maxima de zbor de 34 de minute atunci cand se utilizeaza o baterie de zbor inteligenta si o durata maxima de zbor de 47 de minute atunci cand se utilizeaza o baterie inteligenta Flight Battery Plus. DJI Mini 3 Pro este echipata cu senzori in toate directiile: in partea din fata, doi senzori indreptati spre spate, cat si doi senzori mari in partea de jos. Acestea vor permite dronei sa se fereasca de obstacole automat.

Telecomanda RC-N1 afiseaza transmisia video de la aeronava catre DJI Fly pe un dispozitiv mobil. Aeronava si camera sunt usor de controlat cu ajutorul butoanelor de la bord, iar telecomanda are o durata de functionare de aproximativ 6 ore.
Caracteristici principale

Gimbal si camera
Cu un gimbal cu stabilizare pe 3 axe si o camera cu senzor de 1/1,3 inci, DJI Mini 3 Pro este capabil sa filmeze clipuri video 4K si fotografii de 48 MP. De asemenea, suporta comutarea intre modul Peisaj si modul Portret cu o singura atingere in aplicatia DJI Fly.

Transmisie video
Cu patru antene incorporate si transmisia cu raza lunga de actiune a DJI O3 (OCUSYNCTM 3.0) de la DJI, DJI Mini 3 Pro ofera o raza maxima de transmisie de 12 km si calitate video de pana la 1080p 30fps. Telecomanda functioneaza atat la 2,4 cat si 5,8 GHz, si este capabila sa selecteze automat cel mai bun canal de transmisie.

Moduri avansate de fotografiere
Capturati fotografii complicate fara efort cu functii precum MasterShots, Hyperlapse si QuickShots. Cu doar cateva atingeri, aeronava va decola pentru a inregistra in functie de
traiectoria prestabilita si va genera automat un videoclip standard profesional. QuickTransfer face descarcarea si editarea fotografiilor si videoclipurilor mai convenabile si mai eficiente.

Moduri de zbor inteligente
Cu ActiveTrack 4.0 si Point of Interest 3.0, aeronava urmareste sau zboara in jurul unui subiect in mod automat, in timp ce detecteaza obstacolele din calea sa. Utilizatorul se poate concentra pe operarea aeronavei, in timp ce sistemul avansat de asistenta a pilotului 4.0 permite aeronavei sa evite obstacolele.
Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici