Apple Watch seria 7 45mm 2021 Blue Gps

Apple
2,199 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 
Descriere produs

Apple Watch Series 7 arata minunat si este conceput la perfectiune. Functiile acestuia includ cea mai recenta tehnologie, conectivitate usoara si un procesor actualizat. De asemnea, are un ecran mai mare si mai avansat, durabilitate sporita, incarcare mai rapida si noi caracteristici inovatoare de sanatate. Acesta detecteaza automat cand incepi un antrenament, chiar si atunci cand mergi cu bicicleta, si poate monitoriza oxigenul din sange, ritmul cardiac, somnul si multe altele, pentru a te ghida catre cel mai sanatos mod de viata.

Afisajul Retina mereu pornit este cu 70% mai luminos in interior decat cel din seria 6, iar zona extinsa a ecranului ii faciliteaza utilizarea si citirea, imbunatatind intreaga experienta a utilizarii acestuia. Marginile au fost reduse cu 40%, oferind cu 20% mai multa suprafata a ecranului decat in seria 6 si toate acestea abia extinzand dimensiunile ceasului in sine.

Un efect subtire de infasurare este creat de lumina refractata la marginea afisajului, in timp ce pe intregul sistem, butoanele au fost reproiectate pentru a profita de afisajul mai mare, astfel incat aplicatiile sunt mai usor de utilizat. O tastatura QWERTY itipermite sa atingi sau sa glisezi de la litera la litera cu QuickPath.

Stabileste si atinge obiectivele personale de somn cu aplicatia Sleep, conceputa pentru a te ajuta sa stabilesti o rutina regulata de culcare si sa ti evidenta tendintelor de somn noapte dupa noapte. Seria 7 iti va monitoriza de asemenea si ritmul cardiac pe tot parcursul zilei. Daca ceasul detecteaza frecvente cardiace neobisnuit de mari sau scazute, te va avertiza, chiar si atunci cand nu simti simptome.

GPS-ul la indemana, incorporat, iti masoara antrenamentul cu precizie, asa ca, indiferent daca mergi sa inotati, sa alergi sau sa te plimbi, iti vei putea lasa iPhone-ul acasa. Distanta, viteza si ritmul sunt inregistrate cu precizie. In plus, Apple Watch Series 7 vine cu un altimetru barometric mereu pornit, astfel incat noul tau antrenor de pe incheietura mainii iti poate urmari continuu modificarile de altitudine in timp real.

In cele din urma, cu un sistem de incarcare actualizat si un cablu USB-C cu incarcare rapida, Seria 7 se reincarca cu pana la 33% mai rapid decat cele din seria 6, durand aproximativ 45 de minute de la 0 pana la 80%. 

Cu noul Apple Watch, vei obtine toate avantajele pe care le aduce la masa unul dintre cele mai mari branduri de tehnologie din lume! 


Care este diferenta dintre GPS si Celular?


Conectivitate GPS
Unele ceasuri inteligente cu Bluetooth va pot permite sa trimiteti si sa primiti mesaje text, sa raspundeti la apeluri telefonice si sa primiti notificari atunci cand este conectat la telefonul dvs. (compatibil) prin Bluetooth si Wi-Fi.

GPS + Celular
Ceasurile inteligente cu celular incorporat ofera libertatea de a trimite si primi mesaje text, de a raspunde la apeluri telefonice si chiar de a primi notificari chiar si atunci cand nu aveti telefonul cu dvs.


Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici