Samsung Galaxy Buds Plus + SM-R175

Samsung
375 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Cantitate
 

Casti wireless cu boxe pe doua cai concepute de AKG, cu sunete inalte de calitate, un sistem de trei microfoane adaptative pentru un sunet clar in timpul convorbirii si o durata mare de viata a bateriei, totul pentru o experienta de inalta calitate atunci cand asculti muzica sau vorbesti la telefon.

 
 
Evadeaza cu muzica pe care o asculti
Un sunet complex, natural, oferit de noul produs Galaxy Buds+, cu sistem dinamic de boxe pe doua cai si driver optimizat. Basul puternic si notele inalte redate clar te vor face sa te misti in ritmul muzicii, oriunde te-ai afla.
 
 
Mai multe microfoane, mai putin zgomot
 
 
Vorbeste fara sa fie nevoie sa ridici vocea
Bucura-te de convorbiri telefonice foarte clare si de calitatea de neegalat a vocii, datorita sistemului inovator cu doua microfoane externe - acestea iti detecteaza vocea si o evidentiaza fata de restul zgomotelor.
 
 
Se adapteaza la zgomot, astfel incat sa nu trebuiasca s-o faci tu
Sistemul adaptabil Galaxy Buds+ cu trei microfoane se asigura ca vocea ta se va auzi peste alte zgomote de fond. Cele doua microfoane externe colaboreaza cu microfonul intern pentru a izola sunetele din jur in timp ce vorbesti la telefon.
 
 
Calitate sensibil mai buna a sunetului
Nu rata detaliile muzicii si ale filmelor in spatiul audio atent echilibrat si inovator conceput de AKG. Calitatea de studio a sunetului este pura si naturala, imbunatatind experienta de a asculta podcasturi, carti audio sau convorbiri telefonice.
 
 
Energie care tine pasul cu buna ta dispozitie
Asculta muzica fara sa-ti faci griji din cauza duratei de viata a bateriei. Bucura-te de pana la 11 ore de timp neintrerupt de ascultare cu o singura incarcare a bateriei, timp care se extinde pana la 22 de ore prin intermediul casetei de incarcare Galaxy Buds +.
 
 
Casti wireless, incarcare wireless
Incarca-ti bateria utilizand orice incarcator wireless compatibil Qi sau treci peste acest pas, utilizand in mod convenabil bateria propriului tau telefon Galaxy.
 
 
Stii sigur cand e timpul pentru reincarcare
Utilizeaza-ti smartphone-ul pentru a vedea cata energie mai are bateria fiecarei casti, precum si caseta de incarcare, ca sa stii cand sa le incarci.
 
 
Atrage privirile tuturor cu o pata de culoare
Husa Galaxy Buds+ eleganta, compacta in culori diverse, cu elemente pentru ureche special concepute ergonomic pentru a fi confortabile si potrivite unei utilizari indelungate. Bucura-te de libertate de miscare in timp ce castile tale continua sa redea muzica.
 
Auzi doar ce iti doresti sa auzi
Tu decizi cat de mult din lumea exterioara vrei sa auzi, astfel incat sa-ti pastrezi conexiunea cu lumea din jur si atentia treaza. Mareste volumul sunetelor ambientale atunci cand ai nevoie de atentie, fara sa fie nevoie sa-ti scoti castile din urechi.
 
 
Controlezi printr-o simpla atingere
Schimba melodiile, raspunde la telefon sau modifica volumul printr-o simpla atingere a castilor. Personalizeaza comenzile prin atingerea castilor pentru mai mult control si pentru o mai mare autonomie in raport cu telefonul tau.
 
 
 
Te conectezi printr-un singur pas
Imperecheaza-ti castile Galaxy Buds+ intr-un simplu pas cu orice dispozitiv compatibil, utilizandu-ti contul Samsung Cloud. Nu e nevoie sa te deconectezi, conectivitatea Bluetooth trece usor de la telefon la tableta sau la alte dispozitive Samsung.

 

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici