Smartwatch Garmin vivoactive 5, GPS, 42mm, curea silicon, Slate/Black

Garmin
1,399 RON 1,099 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

Ceas smartwatch Garmin vivoactive 5, GPS, 42mm, curea silicon, Slate/Black

 

 

VÍVOACTIVE® 5
 

 

 

Cu peste 30 de aplicatii pentru sport, antrenamente si garmin coach, antreneaza-te organizat si eficient

 

 

Obtine un scor de somn si indrumari personalizate pentru cat somn ai nevoie – cu sfaturi despre cum sa iti imbunatatesti calitatea somnului

 

 

Vívoactive 5 poate urmari impingerile si ofera antrenamente incorporate pentru utilizatorii de scaune cu rotile

 

 

 

Cunoaste-te cu adevarat

Conceput special cu functii avansate de monitorizare a sanatatii si a conditiei fizice, vívoactive 5 este mai mult decat un ceas inteligent, este un antrenor personal la incheietura mainii, care este acolo sa-ti sustina fiecare obiectiv.

 
 

Monitorizarea rezervei de energie Body Battery

Vezi nivelurile de energie pe tot parcursul zilei, astfel incat sa stii cand ai energie si esti gata sa faci miscare sau cand esti epuizat si ai nevoie sa te refaci cu un somn odihnitor. Si obtine si mai multe detalii si statistici personale despre cum somnul, reprizele scurte de somn, activitatile zilnice si mai ales nivelul ridicat de stres iti influenteaza rezerva de energie.

Consilier de somn

Primeste un scor de somn si  despre cat somn ai nevoie si cum poti face imbunatatiri. Urmareste chiar si diferitele stadii ale somnului si  si vezi mai multe valori cheie din timpul somnului, precum starea HRV, pentru a-ti intelege mai bine starea de sanatate.

 
 

Aplicatii de sport integrate

Monitorizeaza toate modurile in care faci miscare cu peste 30 de aplicatii preincarcate pentru GPS si sport in interior, inclusiv mers pe jos, alergare, ciclism, inot in bazin, activitati pentru utilizatorii de scaun cu rotile si multe altele.

Beneficiile antrenamentului si timpul de recuperare

Intelege mai bine cum iti afecteaza organismul fiecare antrenament si de cat timp ai nevoie pentru a te reface pentru a participa la orice competitie de fitness.

  
  

Raportul de dimineata

Primeste o prezentare generala a somnului, recuperarii, calendarului zilnic, starii HRV si multe altele, imediat ce te trezesti. Poti chiar sa personalizezi raportul pentru a-ti arata ce vrei sa vezi.

Notificari inteligente si mesaje text

Primeste e-mailuri, mesaje text si alerte direct pe ceas cand este asociat cu un iPhone sau un smartphone Android. Cu un telefon Android, raspunde la mesaje text folosind tastatura de pe ceas si vezi fotografiile primite direct pe ecranul ceasului.

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici