Mouse Wireless Logitech MX Master 3S Performance for Mac, 8000 dpi, Silent, BT, Grey

449 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

Mouse Wireless Logitech MX Master 3S Performance for Mac, 8000 dpi, Silent, BT, Pale Gray

 

 

Fisier:Logitech logo.svg - Wikipedia

 

Un mouse iconic, wireless creat pentru Mac, cu o tactilitate si un control de nivel superior - acum cu 8K DPI, Tracking pe orice suprafata si click-uri silentioase, astfel incat sa simtiti, dar sa nu auzi, in fiecare moment al procesului de lucru.

 

Masterizat pentru Mac: Mouse-ul destinat performantei MX Master 3S pentru Mac este optimizat pentru macOS si compatibil cu iPadOS 

  
Simte performanta: Mouse-ul Bluetooth MX Master 3S pentru Mac este prevazut cu un senzor de 8K DPI si Quiet Clicks - care ofera cu 90% mai putin zgomot de click.
  

MagSpeed scrolling: Un mouse pentru calculator cu o viteza remarcabila, precizie si foarte silentios - MagSpeed scrolling este cu 90% mai rapid, cu 87% mai precis si ultra-silentios.

  
Design ergonomic: Lucreaza confortabil cu un mouse creat pentru precizie, cu o silueta creata pentru o pozitie mai naturala a incheieturii mainii si cu comenzi pentru degetul mare pozitionate optim.
  

Personalizari specifice aplicatiei: Accelereaza si personalizeaza-ti fluxul de lucru cu profiluri predefinite specifice pentru macOS si aplicatii in Logi Options+  imbunatatit.

  
Flux de lucru Multi Mac: Asociati acest mouse fara fir cu pana la 3 computere sau laptopuri Mac si transferati fara efort text, imagini si fisiere intre ele.
  

USB-C la USB-C reincarcabil: Ramai alimentat timp de pana la 70 de zile cu o incarcare completa si obtineti 3 ore de utilizare a acestui mouse wireless cu o incarcare rapida de doar 1 minut.

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.

Produse similare

Statistici