Telefon Mobil Google Pixel 8, 128GB, 8GB RAM, 5G, Obsidian

Google
3,699 RON 3,199 RON
Disponibil: In Stoc
Termen livrare: 1-2 zile
Tip produs *
Cantitate
 

Telefon Mobil Google Pixel 8, 128GB, 8GB RAM, 5G, Obsidian


Faceti cunostinta cu Pixel 8

Google Pixel 8

Construit cu cel mai avansat cip de la Pixel si Google AI pentru a va ajuta sa faceti mai mult, fara efort.

Puterea si creierul din spatele Pixel 8.

Noul cip Google Tensor G3 este proiectat personalizat cu Google AI pentru functii foto si video de ultima ora si modalitati mai inteligente de a ajuta pe tot parcursul zilei. Si face Pixel super rapid si eficient.

In fiecare moment, chiar mai bine decat iti amintesti.

Camera Pixel 8 complet modernizata foloseste Google AI pentru a va ajuta sa creati fotografii si videoclipuri memorabile, zi sau noapte. Camera Pixel inregistreaza videoclipuri fluide, cu o rezolutie uimitoare si un sunet clar, chiar si in locuri aglomerate, slab luminate.

Detalii minuscule. Fotografii epice.

Acum, cu Macro Focus, camera Pixel 8 dezvaluie culori vii si contrast izbitor chiar si la cele mai mici lucruri.

Fotografii stralucitoare, din amurg pana in zori.

Camera Pixel foloseste Night Sight pentru a crea fotografii vibrante cu orice, de la luminile orasului la cerul instelat.

Fotografiile uimitoare sunt standard.

HDR+ de pe camera Pixel face fotografiile sa arate mai bine ajustand automat culoarea si iluminarea. Si cu Real Tone, diferite nuante de piele sunt reprezentate in mod autentic.

Economisiti timp si faceti mai multe.

Construit cu Google AI, Pixel 8 faciliteaza monitorizarea apelurilor, conectarea in limbi noi si multe altele.

Traduceti pe loc.

Cu Live Translate, puteti interpreta conversatii fata in fata in 49 de limbi in timp real, puteti transcrie mesaje si traduce semne.

Fa mai mult folosind vocea.

Cereti Asistentului Google sa rezume, sa citeasca cu voce tare sau sa traduca pagini web. Si scrieti mesaje de doua ori mai repede cu vocea.

Exploreaza inainte de a pleca.

Cu vizualizarea captivanta, Google Maps va ofera acum o previzualizare bogata si detaliata a destinatiei sau a traseului, pentru a va ajuta sa va planificati din timp.

Mai multe dintre aplicatiile pe care le iubesti, deja pe Pixel.

Pixel vine cu aplicatiile pe care le folosesti cel mai mult. Si folosesc Google AI, ajutandu-va sa economisiti timp, sa faceti mai multe si sa descoperiti locuri noi.

Pixel va ajuta sa va pastrati si informatiile in siguranta.

Pixel trimite alerte proactive de criza si va tine informat cu privire la un pericol din apropiere, cum ar fi inundatii, incendii sau tornade. Pixel poate detecta daca ati fost intr-un accident de masina grav, poate apela serviciile de urgenta si va poate impartasi locatia daca nu puteti. Cu VPN de la Google One incorporat, Pixel va ajuta sa va protejati activitatea online, indiferent de aplicatia sau browserul web pe care il utilizati.

Momentan nu avem detalii tehnice despre acest produs.
Statistici